Met buitenverlichting geeft u niet alleen een nieuwe dimensie aan uw tuin, maar het kan daarnaast bijzonder functioneel zijn. Door uw tuin goed te verlichten, blijven inbrekers vaak ver verwijderd van uw woning. De aanschaf van buitenverlichting is weliswaar een investering, maar als dat voorkomt dat uw woning leeggeroofd wordt, scheelt het uiteindelijk behoorlijk veel kosten.

Zet inbrekers in het zicht

Inbrekers zijn in de wintermaanden het meest actief. In deze periode is het ’s avonds eerder donker, waardoor het voor inbrekers makkelijker is om hun slag te slaan. Door uw tuin en huis goed te verlichten, zal een inbreker uw woning eerder links laten liggen. Verlichting alleen is tegenwoordig lang niet altijd meer genoeg om inbrekers tegen te houden, maar wanneer er veel licht brand, is de kans een stuk kleiner dat ze uw woning uit zullen kiezen.

Tijdschakelaar op buitenverlichting

lamp-1304959_960_720Als u van huis bent, kunt u uw buitenverlichting niet laten branden. Of toch wel? Natuurlijk is dit mogelijk. Met een simpele tijdschakelaar kunt u zowel binnen- als buitenverlichting tussen bepaalde tijdstippen automatisch laten branden. Op deze manier kunt u in de avonduren uw tuin goed verlichten, waardoor inbrekers wel twee keer nadenken voordat ze over uw schutting klimmen.

Elektricien om raad vragen

Om achter de mogelijkheden voor buitenverlichting met een tijdschakelaar te komen. Kunt u contact zoeken met een elektricien bij u in de buurt. Hij kan u meer uitleg geven over een tijdschakelaar en kan deze ook bij u installeren.

Call Now Button