Elektricien Rosmalen | Direct bereikbaar!

Voor al uw elektra werkzaamheden

Zoekt u snel een elektricien die direct beschikbaar is? – Bel ons 073-7820164

Werkzaamheden voor onze elektricien in Rosmalen

Bent u op zoek naar een ervaren elektricien in Rosmalen, of de omgeving hiervan? In dat geval bent u bij onze elektriciens aan het juiste adres. Met een jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende elektra werkzaamheden, kunnen we u vrijwel altijd van een passende oplossing voorzien. Denk bijvoorbeeld aan de hulp, die we u bieden bij het herstel van een stroomstoring of het oplossen van een kortsluiting. Ook voor de aanleg van nieuwe elektra in huis, kunt u op onze elektriciens in Rosmalen rekenen. Welke klussen wilt u door een betrouwbare elektricien uit laten voeren?

Elektricien in Rosmalen voor installatie- en reparatieklussen

Wanneer u aan de nieuwbouw van een woning begint, zult u elektrakabels aan moeten laten leggen. Datzelfde geldt voor een verbouwing of aanbouw aan uw woning. Het leggen van elektrakabels dient op de juiste wijze te gebeuren, om schade te voorkomen. Schade ontstaat bijvoorbeeld, op het moment dat de kabels te dicht in de buurt van elkaar liggen. De warmte kan nu niet ontsnappen, waardoor de kabels met elkaar zullen versmelten. Ook voor een uitbreiding van de meterkast kunt u op onze elektricien in Rosmalen rekenen. Het uitbreiden van de meterkast is noodzakelijk als u een grootstroomverbruiker in huis wilt gaan gebruiken.

Naast de installatieklussen voor onze elektricien in Rosmalen, kunt u ons ook inschakelen voor reparatiewerkzaamheden. Zo kunt u te maken krijgen met een vervelende stroomstoring, die niet op te lossen blijkt te zijn met het vervangen van de kapotte stop. De kans bestaat dat de stroomstoring het gevolg is van een kortsluiting in huis. Deze kortsluiting verhelpen we graag voor u!

Persoonlijk advies van een ervaren elektricien

Niet alleen verzekeren we u met onze jarenlange ervaring van een vakkundige uitvoering van werkzaamheden. Ook voorziet onze elektricien in Rosmalen u graag van persoonlijk advies bij elektraklussen. Laat u bijvoorbeeld informeren over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u op meer plekken een stopcontact in uw ruimtes wilt kunnen gebruiken. Ook voorzien we u van advies over de noodzaak van het uitbreiden van de meterkast. Zo kan een overbelasting en daarmee een stroomstoring in huis voorkomen worden door onze elektricien in Rosmalen.

Voor spoedsituaties kunt u op onze spoeddienst rekenen. De spoeddienst in Rosmalen staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo hoeft u nooit lang te wachten, voordat u van hulp voorzien wordt. Het inschakelen van de spoeddienst is onder meer interessant bij een kortsluiting.

Dienstverlening

 • Veilig en vakkundig
 • Elektra specialisten
 • Voordelige prijzen
 • 24-uurs dienst
Elektricien Rosmalen

In Rosmalen en omgeving zijn wij gespecialiseerd in o.a. de volgende diensten:

Meterkastwerkzaamheden
 • Veilig en vakkundig
 • Elektra specialisten
 • Voordelige prijzen
 • 24-uurs dienst

Een groepenkast vervangen in Rosmalen

Bij een aanpassing aan de groepenkast is het noodzakelijk om deze aan te laten sluiten bij de laatste veiligheidsrichtlijnen. Uw groepenkast vervangen in Rosmalen kan in zo’n geval het overwegen waard zijn! Het kan immers voorkomen dat uw huidige meterkast dermate verouderd is, dat aanpassingen niet langer rendabel zijn. Onze elektricien in Rosmalen helpt u graag bij het vervangen van de groepenkast. Doordat dit geen eenvoudige klus is, wordt het sterk afgeraden om hier zelf aan te beginnen. De kans bestaat dat u te maken krijgt met kortsluitingen of een stroomstoring.

Groepenkast vervangen voor een 3-faseaansluiting

Een andere situatie waarin uw groepenkast vervangen het overwegen waard is, is het gebruik van grootstroomverbruikers. Denk hierbij aan een elektrisch kooktoestel, een oplaadpunt voor uw elektrische auto, enzovoorts. Dergelijke stroomverbruikers hebben niet voldoende aan een standaard 1-faseaansluiting. Dit betekent dat deze aansluiting vervangen moet worden voor een 3-faseaansluiting.

Voordat u een 3-faseaansluiting in uw meterkast kunt laten plaatsen, is het raadzaam om advies in te winnen over de noodzaak hiervan. Onze elektricien in Rosmalen voorziet u graag van persoonlijk advies. Zo weet u precies wat voor u de slimste optie is, wanneer u een grootstroomverbruiker wilt gaan gebruiken in huis.

Kortsluiting in Rosmalen laten verhelpen

Een kortsluiting in Rosmalen wordt als een van de grootste ergernissen gezien door veel woningbezitters. Dit is niet voor niets! Als gevolg van de kortsluiting zult u te maken krijgen met een stroomstoring, die niet te verhelpen is door het vervangen van de kapotte stop. Een kortsluiting kan ontstaan zijn door twee elektrakabels die elkaar raken, kabels die ernstig versleten zijn, oude elektrische apparaten, enzovoorts. Onze elektricien in Rosmalen voorziet u graag van hulp bij het oplossen van kortsluitingen in Rosmalen. Door uw elektranetwerk in huis regelmatig te laten controleren, kunt u de kans op een kortsluiting minimaliseren.

Tip: vervang een oude waterkoker of een oud koffiezetapparaat zeker eens in de vijf of zes jaar. Zo verkleint u de kans dat dergelijke apparaten een kortsluiting veroorzaken.

Met spoed een kortsluiting op laten lossen

Voor het oplossen van een kortsluiting in Rosmalen kunt u op de hulp van onze spoedelektricien rekenen. Deze spoedelektricien staat dagelijks 24 uur per dag voor u klaar. Niet alleen biedt onze spoedelektricien in Rosmalen hulp bij het oplossen van een kortsluiting. Ook voor het verhelpen van stroomstoringen kunt u bij ons terecht. Met speciale hulpmiddelen is het relatief eenvoudig om de bron van de kortsluiting op te sporen en te verhelpen.

Kortsluiting
 • Veilig en vakkundig
 • Elektra specialisten
 • Voordelige prijzen
 • 24-uurs dienst
Elektra aanleggen
 • Veilig en vakkundig
 • Elektra specialisten
 • Voordelige prijzen
 • 24-uurs dienst

Elektra aanleggen in Rosmalen bij een nieuwbouw

Wanneer u voor de bouw van een nieuwe woning kiest, kunt u niet aan het aanleggen van elektra in Rosmalen ontkomen. Onze elektricien in Rosmalen helpt u hier graag bij! Elektra aanleggen is doorgaans geen eenvoudige klus. Zo is het van groot belang dat er voldoende ruimte tussen verschillende elektrakabels zit. Op deze manier voorkomt u dat de kabels met elkaar versmelten en zo een kortsluiting veroorzaken. Elektra aanleggen in Rosmalen begint voor ons met een persoonlijk advies! Samen bekijken we hoe we de elektrakabels het beste aan kunnen leggen.

Nieuwe stopcontacten en lichtaansluitpunten plaatsen

Elektra aanleggen in Rosmalen is echter meer dan het leggen van elektrakabels alleen. Zo helpt onze elektricien in Rosmalen u ook graag bij het plaatsen van nieuwe stopcontacten of aansluitpunten voor uw verlichting in huis. U kunt de lampen vervolgens heel eenvoudig zelf op deze aansluitpunten aansluiten.

Niet alleen bij de bouw van een nieuwe woning sluiten we stopcontacten aan, maar bijvoorbeeld ook bij een aanbouw of bij een renovatie van uw bestaande woning. Het kan voorkomen dat u na een verhuizing merkt, dat u wel wat extra stopcontacten kunt gebruiken. Wij plaatsen deze graag voor u!

Call Now Button