Een stroomstoring kan meerdere oorzaken hebben, zo kan er sprake zijn van een kortsluiting, een stroomstoring in uw gehele buurt, enzovoorts. Geregeld is ook overbelasting van een van de groepen in uw meterkast de oorzaak van een stroomstoring. Overbelasting ontstaat als u bijvoorbeeld teveel elektrische apparaten tegelijk in gebruik heeft, waar de groep uit uw groepenkast niet op berekend is. Gelukkig kunt u dit vrij eenvoudig oplossen door een extra groep aan uw meterkast toe te voegen, waardoor de belasting verspreid wordt en overbelasting van een van de groepen voorkomen wordt. Voor het uitvoeren van meterkast werkzaamheden in Den Bosch staan onze monteurs voor u klaar!

Voorbeelden meterkast werkzaamheden

meterkast werkzaamheden den boschNiet alleen bij overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in uw woning is het plaatsen van een extra groep in uw meterkast noodzakelijk, ook wanneer u bijvoorbeeld een sauna of elektrisch kooktoestel wilt gaan gebruiken kan dit noodzakelijk zijn. U verbruikt met deze apparaten namelijk veel meer stroom dan u met andere apparaten doet, waardoor de voorziening vanuit de meterkast vaak niet voldoende is.

Onze monteurs kunnen niet alleen helpen bij de uitvoering van meterkast werkzaamheden in Den Bosch, we geven u tevens een passend advies op maat. Soms is het een kwestie van het overzetten van bepaalde apparaten van de ene groep naar een andere, terwijl u in andere gevallen wel zult moeten kiezen voor het uitbreiden van uw meterkast. Deze uitbreiding kunnen wij direct voor u komen uitvoeren.

Elektricien nodig?

vanoosten3

Waarom kiest u voor ons

  • Veilig en vakkundig
  • Elektra specialisten
  • Voordelige prijzen
  • 24-uurs storingsdienst
Call Now Button