Een stroomstoring is vanzelfsprekend zeer vervelend, zeker als u vandaag nog een belangrijk rapport moet schrijven of bepaalde mailtjes moet versturen naar uw klanten, partners of vrienden. Gelukkig valt een stroomstoring in veel gevallen te verhelpen door de gesprongen stoppen te vervangen en de hoofdschakelaar om te zetten. Wanneer dit niet werkt, of wanneer de stroom er al snel weer afspringt, kan er sprake zijn van een kortsluiting of overbelasting van bepaalde groepen uit uw groepenkast. In beide gevallen staat onze storingsdienst in Den Bosch en omgeving voor u klaar om u te helpen bij het oplossen van deze problemen.

Wanneer storingsdienst in Den Bosch bellen?

U zult begrijpen, dat niet iedere storing direct moet worden verholpen. Als een van uw stopcontacten niet werkt kunt u dit bijvoorbeeld ook de volgende dag door onze monteurs laten verhelpen. Anderzijds heeft u wel direct hulp nodig als er sprake is van een kortsluiting in uw woning, omdat het gevaarlijke situaties met zich mee kan brengen en zelf vaak lastig te verhelpen is. U kunt onze storingsdienst bereiken, wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe!

In veel gevallen zullen wij de oorzaak van de storing voor u proberen te traceren en deze direct voor u verhelpen. Wanneer het niet mogelijk blijkt om de storing direct op te lossen, zullen we met een passende, tijdelijke oplossing komen en u de volgende dag verder helpen. Zo kunt u altijd op ons rekenen!

Elektricien nodig?

Waarom kiest u voor ons

  • Veilig en vakkundig
  • Elektra specialisten
  • Voordelige prijzen
  • Storingsdienst
Call Now Button