Melectro elektriciens helpt u graag bij vele uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van elektra. We helpen u bijvoorbeeld bij kortsluiting of storingen. Verder kunnen wij u ook van dienst zijn met het uitbreiden van uw meter- of groepenkast. Eigenlijk kunnen onze werkzaamheden te maken hebben met alles rondom elektra. Neem contact met ons op om zeker te weten dat wij u van dienst kunnen zijn.

Op dit moment zijn wij actief in de regio Den Bosch, maar ook in de omliggende plaatsen Vught en Rosmalen. Onze elektriciens zijn u graag van dienst. Onze spoedservice is bereikbaar en snel ter plaatse bij spoedgevallen. Bel ons om een afspraak in te plannen.

Een aardlekschakelaar is een belangrijk onderdeel in de meterkast van uw pand. De aardlekschakelaar zorgt ervoor dat de stroom direct uitgeschakeld wordt wanneer er gedetecteerd wordt dat er stroom weglekt. Hierdoor is de kans klein dat er brand zal ontstaan. Stroom kan weglekken door kortsluiting of andere schade aan de elektrische installatie. Het is van belang dat de aardlekschakelaar van tijd tot tijd gecontroleerd wordt zodat u zeker kunt zijn van de werking.

Hoe kunt u zien wat voor een aansluiting u in de meterkast heeft? Een zichtbaar verschil tussen 1-fase en 3-fase zit in de manier waarop de elektriciteitskabels zijn opgebouwd. Een ander belangrijk verschil zit in het vermogen dat geleverd wordt. Bij een 3-fase aansluiting is het geleverde vermogen hoger dan bij een 1-fase aansluiting. Wanneer u op elektriciteit kookt heeft u waarschijnlijk een 3-fase aansluiting, aangezien die hier een stuk geschikter voor is.

Het is verstandig dat u bij een mogelijke stroomstoring even bij uw buren langsgaan of zij hier ook last van hebben. Als hun stroomvoorziening ook niet werkt is er misschien sprake van een algehele stroomstoring in uw wijk.  Als dat de situatie is kunt het beste contact opnemen met de netbeheerder van uw plaats. Verder kunt u kijken in uw meterkast of er een stop is gesprongen, deze kunt u vervolgens omzetten of laten vervangen. Als de stroomstoring binnen uw woning lange tijd blijft aanhouden, kunt u onze spoedservice inschakelen. Onze elektricien zal dan de oorzaak van de storing voor u opsporen en vervolgens vakkundig oplossen.

Elektricien nodig?

Waarom kiest u voor ons

  • Veilig en vakkundig
  • Elektra specialisten
  • Voordelige prijzen
  • Storingsdienst
Call Now Button