elektra aanleggen Wanneer u momenteel bezig bent met het verbouwen of bouwen van een woning, krijgt u gegarandeerd te maken met de noodzaak van elektra in uw nieuwe deel. U wilt immers ’s avonds het licht kunnen gebruiken, er moet wellicht een mogelijkheid bestaan om televisie te kunnen kijken of radio te kunnen luisteren, enzovoorts. Gelukkig staan onze monteurs klaar om u te helpen bij het aanleggen van elektra in Den Bosch. Ook wanneer uw huidige elektra niet naar uw zin gelegd is, kunnen wij u komen helpen bij het verleggen ervan. Denk bijvoorbeeld aan de situatie waarin u een extra stopcontact wenst in een bepaalde kamer of een extra aansluiting voor uw verlichting.

Elektra aan laten leggen

Elektra aanleggen in Den Bosch is een werkzaamheid waar onze elektriciens veel expertise in hebben opgebouwd de afgelopen jaren. Het uitvoeren ervan is dan vaak ook snel gedaan, zodat u al snel kunt genieten van uw televisie, verlichting of CV. Het aanleggen van elektra kan in de vorm van het leggen van elektriciteitskabels onder uw woning of tuin, maar bijvoorbeeld ook in de vorm van het aansluiten van stopcontacten in kamers, aansluitingen voor uw televisie en radio of contactpunten voor de verlichting in kamers.

Hoewel het aanleggen van elektra vaak ook zelf te doen is, zeker als u enige kennis heeft over het werk van elektriciens, heeft u met de hulp van een erkende monteur de zekerheid dat uw elektra op een veilige manier is aangesloten. De kans op kortsluiting of bijvoorbeeld een stroomstoring wordt hierdoor zo klein mogelijk. Wilt u het wel zelf doen? Dan hebben wij alvast 3 tips voor u!

1. Haal stroom van de installatie

Gaat u werken met elektra? Begin dan nooit voordat u de stroom van de installatie hebt gehaald. U hoeft niet de hele installatie stroomvrij te maken. Nee, want het is voldoende om de groep uit te schakelen waarachter u gaat werken. Heeft u de schakelaar omgezet? Controleer dan altijd even of de spanning ook daadwerkelijk van de installatie is. Gebruik hiervoor een spanningsmeter. Geeft deze meter geen spanning meer aan? Begin dan pas met de werkzaamheden.

2. Zorg dat u weet wat u doet

Elektra aanleggen brengt nogal wat risico’s met zich mee. Zo moet u de kabels bijvoorbeeld juist aansluiten op het stopcontact. Bovendien moet de bekabeling aangesloten worden op de betreffende groep. Heeft u geen idee hoe dit moet? Kijk er dan niet raar van op wanneer de elektra straks niet werkt. Het verkeerd aansluiten van elektra kan zelfs gevaarlijk zijn. Zo kan er bijvoorbeeld brand ontstaan als gevolg van kortsluiting.

3. Neem geen risico en schakel een professional in

Bang dat u de fout ingaat bij het aanleggen van elektra? Neem dan geen enkel risico en schakel een elektricien in. Hij weet namelijk precies hoe hij elektra aan moet leggen. U loopt zodoende zelf bijvoorbeeld niet het risico op een stroomschok. Daarbij komt dat u er zeker van bent dat de elektra op de juiste manier wordt aangesloten. U hoeft hierdoor niet bang te zijn voor kortsluiting of niet-werkende elektra. Een elektricien zorgt er namelijk altijd voor dat elektra op de juiste manier wordt aangelegd!

Elektricien nodig?

Waarom kiest u voor ons

  • Veilig en vakkundig
  • Elektra specialisten
  • Voordelige prijzen
  • Storingsdienst
Call Now Button